Kiinteistösiivous Helsinki

Kiinteistösiivous

Puhdasta asumista ja työskentelyä

Jokaisella menestyvällä yrityksellä on palveluksessaan oman alansa ammattilaisia. Kiinteistöjen siivous on meidän leipälajimme. Siivoamme kattavasti kiinteistöt kattavat aina yleisistä tiloista varastoihin, käytäviin, pesutiloihin ja portaisiin. Siivoamme niin asunto-osakeyhtiöitä kuin kiinteistöosakeyhtiöitä pääkaupunkiseudulla. Meille sopivat niin pienet kuin suuretkin taloyhtiöt.

Siivousohjelmassamme on yli 30 tarkastettavaa ja siivottavaa kohtaa. Me poistamme tahrat ovista, pyyhimme kaiteet, imuroimme matot, siivoamme hissit ja puhdistamme saniteettitilat. Roskia emme lakaise maton alle – päinvastoin. Imuroimme myös mattojen alta!

Kiinteistöjen siivousta ammattitaidolla

Siivojamme toimivat täsmällisesti ja ammattiylpeydellä. Yleisten tilojen siivouksen lisäksi voimme tyhjentää tarvittaessa sekajäteastiat ja paperisilppurit sekä paperinkeräyslaatikot. Kiinteistön siivous on aina yksilöllinen, toivomustesi ja täsmällisten työohjeidemme mukaan yhdessä laatimamme kattava kokonaisuus. Kiinteistöosakeyhtiössä siivous on osa viihtyisämpää työympäristöä. Asunto-osakeyhtiöissä huolellisesti siivottuja tiloja on mukavampi käyttää, ja oma kotikin pysyy siistimpänä, kun porrashuone hohtaa puhtauttaan.

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi. Siivouspalvelumme on kustannustehokasta ja palvelumme on ystävällistä. Tilaa maksuton kartoitus!

Siivouspalvelumme pähkinänkuoressa

  • Kiinteistön siivous säännöllisesti tai sovittaessa
  • Ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojat
  • Luotettava yhteistyö
  • Kiinteä kuukausihinta pääkaupunkiseudulla

KUUKAUSIHINTA ALK.
268 €

KIINTEISTÖ- JA YRITYSASIAKKAITA
>150

SIIVOUSLUPAUS
100%

Kokemuksia kiinteistöjen siivouksesta

Ota meihin yhteyttä ja teemme tiloihinne maksuttoman kartoituskäynnin. Saat tarpeisiisi sopivan siivoustarjouksen – tai vaikka useammalla eri vaihtoehdolla.

 

Kuukausihinta kiinteistön siivoukselle

Säännöllisen siivouksemme hinta alkaa 268 eurosta (+ alv 24%), mikäli kyseessä on yhden kerran viikossa siivottava pienehkö asuin- tai liikekiinteistö. Tästä poikkeuksena ovat asiakaskohteet, jotka ovat sijaintinsa ja joustavuutensa ansiosta mahdollisuus hinnoitella vielä alhaisemmaksi. Siivouspalveluumme on mahdollisuus räätälöidä myös vaativimpiakin kiinteistön puhtauteen liittyviä töitä.

Peruspaketissamme siivous suoritetaan kerran viikossa. Se sisältää siivoustyön, työvälineet sekä laadun valvonnan. Peruspaketti sopii erityisesti pienille asunto- tai kiinteistöyhtiöille. Se sisältää muun muassa lattian nihkeäpyyhinnän, hissien pyyhinnän, irtomattojen imuroinnin ja tahrojen poistot ovilaseista. Lisähintaan onnistuvat myös saunatilat, varastokäytävät ja muut harvemmin tehtävät taloyhtiön siivoukset.

Ota yhteyttä
siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi