Porrassiivous Helsinki

Porrassiivous

Puhtaat tilat – mukavampi aamu

Jokaisella menestyvällä yrityksellä on palveluksessaan oman alansa ammattilaisia. Porras- ja aulatilojen siivous on meidän leipälajimme. Siivoamme kattavasti yritys- ja asuinkiinteistöjen yleiset tilat, kuten raput, aulat, käytävät, komerot, varastot, pesuhuoneet ja saunat.

Siivousohjelmassamme on yli 30 tarkastettavaa ja siivottavaa kohtaa. Me esimerkiksi tyhjennämme roska-astiat, poistamme tahrat ovista, pyyhimme kaiteet, imuroimme matot ja puhdistamme saniteettitilat. Roskia emme lakaise maton alle – päinvastoin. Imuroimme myös mattojen alta!

Täsmällistä ja luotettavaa porrassiivousta

Siivoojamme pyyhkii kaiteet, imuroi tuulikaapin matot, pyyhkii nihkeällä lattiat ja poistaa sormenjäljet ovilaseista – kaikki on sovittavissa. Portaikko- ja rappusiivous on aina yksilöllinen, toivomustesi ja täsmällisten työohjeidemme mukaan yhdessä laatimamme kattava kokonaisuus. Kiinteistöosakeyhtiössä siivous on osa viihtyisämpää työympäristöä. Asunto-osakeyhtiöissä huolellisesti siivottuja tiloja on mukavampi käyttää, ja oma kotikin pysyy siistimpänä, kun porrashuone hohtaa puhtauttaan. Siivous on meidän ammattimme.

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi. Siivouspalvelumme on helppoa, ystävällistä ja kustannustehokasta. Tilaa maksuton kartoitus!

Siivous lyhyesti

 • Portaiden ja yleisten tilojen siivous säännöllisesti tai sovittaessa
 • Ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojat
 • Mutkaton ja suora yhteistyö
 • Kiinteä kuukausihinta pääkaupunkiseudulla

KUUKAUSIHINTA ALK.
268 €

ASIAKKAITA
>150

SIIVOUSLUPAUS
100%

Lue portaikkojen siivouksesta

Lähdetään yhdessä liikkeelle oikealla jalalla. Tutustu yritykseemme ja ota yhteyttä. Tulemme tekemään maksuttoman arviointikäynnin, jonka jälkeen annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

 

Porrassiivouksen hinta

Säännöllisen siivouksemme hinta alkaa 268 eurosta (+ alv 24%), mikäli kyseessä on yhden kerran viikossa siivottava pienehkö asuin- tai liikeportaikko. Tästä poikkeuksena ovat asiakaskohteet, jotka ovat sijaintinsa ja joustavuutensa ansiosta mahdollisuus hinnoitella vielä alhaisemmaksi. Siivouspalveluumme on mahdollisuus räätälöidä myös vaativimpiakin kiinteistön puhtauteen liittyviä töitä. Peruspakettimme sisältää:

 • Siivous kerran viikossa
 • Sisältää siivouksen, työvälineet ja valvonnan
 • Sopii pienelle talo- tai kiinteistöyhtiölle
 • Irtomattojen imurointi
 • Aulatilojen ja porrashuoneiden lattioiden nihkeäpyyhintä
 • Tahrojen poisto ovilaseista ja nimitauluista
 • Erikseen hinnoitellaan mahdolliset saunatilat ja harvemmin siivottavat kellarit
Ota yhteyttä
siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi