skip to Main Content
toimiston siivous edut

Toimistosiivous Helsinki

Ihanaa huomenta, puhdas toimisto!

Kun toimistosiivous toimii, on työpäiväsi onnistunut! Aamu on mukava aloittaa puhtaalta pöydältä ja työteho on hyvin siivotussa toimistossa aivan omaa luokkaansa. Asiakkaiden tapaaminen omissa tiloissa on miellyttävää eikä toimiston siivous vaivaa omaa henkilökuntaa.

Ei ole aivan sama, kenen vastuulle luotat toimistosi siivouksen. Tasolaiset Oy:n asiakkaiden hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille kunnia-asioita!

Toimistosiivouksen siivouspartiomme työskentelee sovittuna aikana häiritsemättä sinua. Tulemme ja menemme lähes huomaamatta – tosin jätämme jälkeemme hohtavan puhtaan toimiston. Toisinaan yllätämme asiakkaamme iloisesti pienellä sopimukseen kuulumattomalla ekstralla. Hyvin hoidettu toimistosiivous on meistä kaikista iloinen asia!

Tasolaiset Oy:n toimistosiivousohjelmassa on lähes 30 tarkastettavaa ja siivottavaa kohtaa! Huolehdimme toimistosi puhtaudesta kattavasti: saniteettitilojen lattiakaivoista keittiöiden, taukotilojen, toimistojen ja neuvotteluhuoneiden tasoihin. Tyhjennämme, puhdistamme, pyyhimme, imuroimme ja pesemme. Tasolaiset Oy:n tehokas toimistosiivous näkyy!

Toimivaa ja tehokasta toimistosiivousta Helsingissä

Tasolaiset Oy toimii vastuullisesti! Parhaimpia palautteitamme on kehu henkilökohtaisesta palvelusta, joka meillä kuuluu hintaan. Toimistosiivouksen suorittavat aina samat, sinulle tutut henkilöt. Sairauspoissaolon tai loman ajaksi hankimme sijaisen, ja palveluesimies tulee esittelemään sijaisen henkilökohtaisesti ennen siivousta. Toimistosiivous on meidän ammattimme.

Siivoamme kaikenkokoisia toimistoja eri toimialoilta. Palvelualueemme kattaa laajalti pääkaupunkiseutua: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi. Siivouspalvelumme on vaivatonta, ystävällistä ja kustannustehokasta. Tilaa maksuton kartoitus jo heti tänään!

Toimistosiivous tiivistetysti:

 • Toimiston siivous säännöllisesti tai sovittaessa
 • Osaavat ja ammattitaitoiset siivoojat
 • Helppo ja vaivaton yhteistyö
 • Helsingissä toimistosiivous kiinteään kuukausihintaan
Siivouslupaus

100%

Yritysasiakkaita

> 150

Kuukausihinta alk.

268 €

Pyydä toimistosiivouksen maksuton kartoituskäynti!

Lähdetään yhdessä selvittämään tarpeitasi! Ota meihin yhteyttä tai varaa netistä. Tulemme tekemään maksuttoman kartoituskäynnin, jossa arvioimme yrityksesi siivoustarpeet yhdessä sinun kanssasi. Tämän jälkeen saat meiltä tarjouksen toimistosiivouksesta kiinteään hintaan – sitoumuksetta.

Toimistosiivouksen hinta

Säännöllisen toimistosiivouksen hinta alkaa 268 eurosta (+ alv 24%), mikäli kyseessä on kerran viikossa siivottava pieni toimisto. Huomaa, että mikäli toimistosi sijainti tai siivoustarpeiden joustavuus sen mahdollistavat, meillä saattaa olla mahdollisuus hinnoitella siivouksesi jopa vielä edullisemmin! Siivouspalveluumme on mahdollisuus räätälöidä mukaan myös hyvinkin vaativia toimiston puhtauteen liittyviä töitä.

Pienelle toimistolle sopiva toimistosiivouksen peruspakettimme (Toimistosiivous Helsinki) sisältää kattavasti seuraavat:

 • Siivouksen kerran viikossa, työvälineet ja valvonnan
 • Roska-astioiden tyhjennyksen ja puhdistuksen
 • Irtomattojen imuroinnin
 • Lattian pyyhinnän nihkeällä
 • Tasojen pyyhkimisen pöytien ja ikkunoiden vapailta pinnoilta
 • Tahrojen poiston ovista.
 • Saniteettitilojen pintojen puhdistuksen sekä desinfioinnin erikseen tilattuna
 • Sovittaessa erikseen tiskien ja astioiden pesun
 • Sovittaessa erikseen tiskikoneen tyhjennyksen ja täytön

Ota yhteyttä

siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top