toimiston siivous edut

Toimistosiivous Helsinki

Aloita loistavalla työpäivällä!

Haluatko aloittaa päiväsi puhtaalta pöydältä? Siivoamme toimistoja Helsingissä ja laajalti pääkaupunkiseudulla laadulla ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat siivouksen toimistoosi vaikka joka päivälle tai ainoastaan kerran viikossa – tarpeesi mukaan. Arvostamme yrityksesi toimintaa, joten siivoamme häiriöttä haluttuna ajankohtana – aamuvarhaisella, keskellä päivää tai iltamyöhään.

Tulemme ja menemme lähes huomaamatta, paitsi että jätämme jälkeemme huomattavan puhtaan toimiston. Joskus yllätämme asiakkaamme iloisesti pienellä sopimukseen kuulumattomalla ekstralla. Toimistosiivous Helsinki on lähes 30 tarkastettavaa ja siivottavaa kohtaa saniteettitilojen lattiakaivoista keittiöiden, taukotilojen, toimistojen ja neuvotteluhuoneiden tasoihin. Tyhjennämme, puhdistamme, pyyhimme, imuroimme ja pesemme.

Toimiston siivous tehokkaasti

Siivoojamme siistii tiskipöydällä olevat astiat astianpesukoneeseen ja käynnistää koneen. Lisäksi hän tyhjentää sekajäteastiat, paperisilppurit ja paperinkeräyslaatikot. Puhtaasti yksi parhaimmista asiakkailtamme saamista palautteista on henkilökohtainen palvelu. Toimistosiivouksen suorittaa aina samat henkilöt. Sairaspoissaolon tai loman vuoksi hankimme sijaisen, ja palveluesimies tulee esittelemään sijaisen henkilökohtaisesti ennen siivousta. Siivous on meidän ammattimme.

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan toimistoja.  Siivouspalvelumme on tehokasta, helppoa ja kustannusystävällistä. Tilaa maksuton kartoitus!

Siivous pähkinänkuoressa

  • Siivous säännöllisesti tai tilauksesta
  • Ammattitaitoiset  toimiston siivoojat
  • Yhteiset tapaamiset säännöllisesti
  • Toimistosiivous Helsinki kuukausihintaan

SIIVOUSLUPAUS
100%

YRITYSASIAKKAITA
>150

KUUKAUSIHINTA ALK.
268 €

Lue blogimme siivouksesta

Kiinnostuisitko toimistosi siivouksesta? Maksuttomalla kartoituskäynnillä arvioimme toimistosi siivoustarpeet ja annamme kilpailukykyisen hinnan työllemme.

 

Toimistosiivouksen hinta Helsingisssä

Säännöllisen siivouksemme hinta alkaa 268 eurosta (+ alv 24%), mikäli kyseessä on yhden kerran viikossa siivottava pieni toimisto. Tästä poikkeuksena ovat asiakaskohteet, jotka ovat sijaintinsa ja joustavuutensa ansiosta mahdollisuus hinnoitella vielä alhaisemmaksi. Siivouspalveluumme on mahdollisuus räätälöidä myös vaativimpiakin toimiston puhtauteen liittyviä töitä.

Peruspakettimme sisältää siivouksen kerran viikossa. Yrityksille ja kiinteistöille paketti sisältää siivoojan lisäksi työvälineet sekä palveluesimiehen valvonnan ja säännöllisen yhteydenpidon. Paketti sopii pienille ja keskisuurille toimistoille. Siivouspalvelut räätälöidään asiakaskohtaisesti, mutta useimmiten palvelu sisältää roskien tyhjennykset, imuroinnit, nihkeäpyyhinnät, vapaiden tasojen ja ikkunalautojen pyyhinnät sekä saniteettitilojen pintojen puhdistuksen.

Ota yhteyttä
siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Toimiston siivous Helsingissä