skip to Main Content
Myymäläsiivous Helsinki

Puhtaasti parhaat siivouspalvelut

Siivouspalvelut tehokkaasti ja luotettavasti mitoitettuihin tarpeisiisi. Suoritamme säännölliset siivouspalvelut, tilaussiivoukset sekä suursiivoukset ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia toimistoja, kiinteistöjä, myymälöitä ja laitoksia jäätelökioskeista jäähalleihin, muotiliikkeistä metalliteollisuuteen ja huoltamoista hoitolaitoksiin. Lue lisää siivoustyöstä ja asiakkaista blogeissamme.

Sopimussiivous

Luotettava ja kustannustehokas päivittäissiivous aloittaa päiväsi puhtaalta pöydältä.

Toimistosiivous

Siivoamme toimistotilat tarpeisiisi oikein mitoitetun siivousohjelman mukaisesti sovittuina kertoina. Räätälöimme vuodenaikoihin ja käyttömääriin mukautuvan siivousohjelman, jolla pidämme kustannukset kurissa ja tilat tip top. Pyyhimme lattiat, imuroimme matot, poistamme pölyt, tyhjennämme roskakorit, poistamme tahrat kosketuspinnoilta ja täytämme tarvittaessa paperit. Toimistotilojen siivous on suurin liiketoimintamme.

Porrassiivous

Siivoamme sujuvasti kiinteistöjen lattiat, seinät, kaiteet ja matot. Palvelemme yrityksiä innolla ja ylpeydellä: pyyhimme ja pesemme ylläpitosiivousta vaativat portaat, aulat, hissit, kellarit, ullakot, kuivaushuoneet, saniteetit sekä sauna- ja suihkutilat. Siivoamme oikein mitoitetut tilat puhtaaksi sekä ilmoitamme aina mahdolliset puutteet ja ilkivallat välittömästi.

Myymäläsiivous

Siivoamme myymälä- ja liiketiloja koosta ja toimialasta riippumatta, rautaisella ammattitaidolla tietenkin. Räätälöimme myymälöiden siivousohjelmat asiakasvirtojen mukaisesti mahdollisimman tehokkaasti. Saat meiltä suuriinkin kohteisiin riittävät, osaavat resurssit sekä kohteen kokoon mitoitetut työvälineet. Asiakkaamme ovat jo vuosia ostaneet meiltä siivouspalveluita vaativiin kohteisiin, kuten elintarvike- ja hygieniaosastoille.

Tuotantotilasiivous

Tuotanto- ja tehdastilat siivoamme tehokkaasti ja räätälöidysti. Tunnemme tuotantotilojen siivouksessa alan omat käytännöt sekä turvallisuusohjeet. Tarvittaessa hankimme suojalasit, turvakengät sekä täydentävän koulutuksen. Siivoamme aina tuotannon ehdoilla siten, että siivouspalvelumme ei häiritse asiakasyrityksen tuottavuutta tai työskentelyä.

Laitossiivous

Siivoamme yksityisiä ja julkisia laitoskohteita huolellisesti asiakkaan toiveiden ja yhdessä sovitun aikataulutuksen mukaisesti. Räätälöimme siivousratkaisut tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Koska jokainen laitos on yksilöllinen, sovitamme laitokseen myös yksilöllisen siivousohjelman. Vuosikymmenten kokemuksesta tiedämme, että laadukkaan laitossiivouksenkin ratkaisevia tekijöitä ovat laadun tasaisuus sekä siivoojien perehdyttäminen ja pysyvyys.

Olen kiinnostunut sopimussiivouksesta

Suursiivous

Kerralla kuntoon! Erikoissiivousryhmämme hoitaa vaativat suursiivoukset ammattitaidolla.

Ikkunanpesut

Pesemme ikkunasi puhtaiksi ammattimaisin ottein. Puhtaista ikkunoista läpi katsellessa on mukavampi työskennellä ja tavata asiakkaita. Pesemme ikkunoiden lisäksi myös ikkunalaudat, karmit ja kahvat sekä harjaamme sälekaihtimet. Ikkunanpesutiimimme toimii ympäri vuoden.

Lattioiden peruspesut

Suursiivousryhmämme huolehtii toimitilasi perusteellisesta pesusta sekä lattioiden vahauksesta ja hoitokäsittelystä. Lattioiden peruspesun ja vahauksen yhteydessä poistamme usein yläpölyt sekä pyyhimme seinät. Seuraavana aamuna onkin miellyttävää aloittaa uusi työpäivä.

Olen kiinnostunut erikoissiivouksesta

Lisäpalvelut

Vuokrauspalvelut

Vuokrauspalvelumme toimii luontevasti sopimussiivouksen yhteydessä. Meiltä saatte luotettavasti vaihtomatot ja hygieniatuotteet. Toimitukset tapahtuvat vaivatta ja vaihdot automaattisesti.

Toimitilapalvelut

Toimitilapalvelumme tarjoaa joustavia osaavia ihmisiä toimistotehtäviin. Palvelumme yrityksille ovat kattavat, ja palveluhenkilöstömme osallistuu kätevästi ruuan jakeluun, aulapalveluun, kopiointiin, arkistointiin, postitukseen ja puhelinpalveluun.

Back To Top