skip to Main Content
Ikkunoiden pesu Helsingissä

Ikkunanpesut

Koska jokainen arvostaa puhtaita ikkunoita

Ikkunat kirkkaiksi ja puhtaaksi! Ikkunanpesut on yksilöllinen, toivomusten ja täsmällisten työohjeiden mukaan laadittu kokonaisuus. Hyvin ja perusteellisesti tehty kartoituskäynti luo tärkeän tietopohjan kohteesta, minkä jälkeen siivous- ja puhdistuspalveluiden tilaaminen on tilaajan kannalta helppoa ja vaivatonta. Kerran huolellisesti kartoitettu ja kirjattu ikkunoiden pesu on helppo toistaa vaikka vuosittain. Pesemme niin pienten kuin suurtenkin yritysten ja kiinteistöjen ikkunat.

Kirkkaat puhtaat ikkunat

Pesemme ikkunat kirkkaaksi ja harjaamme tarvittaessa sälekaihtimet puhtaiksi – asiakastoivomusten mukaan. Meille asiakaspalaute on tärkeä osa palvelukokonaisuutta. Asiakkaaseen ollaan yhteydessä ennen ja jälkeen ikkunapesutyön. Asiakkaan ei tarvitse enää sen jälkeen miettiä, miten työ suoritetaan, sillä me hoidamme kaiken alusta loppuun. Pesemme ikkunat ja siivoamme omat jälkemme ammattiylpeydellä.

Pesemme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan yrityksien ja kiinteistöjen ikkunoita. Meidän kauttamme onnistuvat myös nostinpalvelut korkeisiin paikkoihin sekä yläpölyjen poistot.  Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi.

Pesut lyhyesti

  • Ikkunoiden pesut sovitusti ja täsmällisesti
  • Työnsä osaavat ja ammattitaitoiset pesijät
  • Asiakkaina kaikenkokoiset yritykset, kiinteistöt ja taloyhtiöt
Pestyä ikkunaruutua

> 10000

Asiakkaat

> 150

Tyytyväisyystakuu

100%

Tarjouskäynti ikkunoiden pesusta

Ota meihin yhteyttä ja saat maksuttoman käynnin, jossa arvioimme yrityksesi tai kiinteistösi pesutarpeet ja annamme tarjouksen.

Ota yhteyttä

siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top