skip to Main Content
Kiinteistösiivous Helsinki

Kiinteistösiivous

Siistit ja puhtaat tilat – miellyttävämpi päivä

Kiinteistösiivous ja yleisten tilojen siistiminen on meidän vahvuutemme! Menestyksemme ja vahvuutemme takana ovat osaavat siivousalan ammattilaiset. Palvelemme laajalti Uudenmaan sekä Pirkanmaan seuduilla kaiken kokoisia kiinteistöjä.

Kun tarvitset kiinteistösi siivoamiseen laatua ja tehoa, ota yhteyttä meihin. Meillä on vuosikymmenien kokemus yritys- ja asuinkiinteistöjen siivoamisesta ja huolehdimme, että yleiset tilat ovat edustavat, siistit ja puhtaat: porrassiivoukset, aulat, käytävät, komerot, varastot, pesuhuoneet ja saunat.

Siivoamme kiinteistöjä kattavalla siivousohjelmalla, jossa on yli 30 kohtaa, jotka käymme kaikki läpi. Listalle kuuluvat mm: roska-astioiden tyhjennys, tahrojen poisto ovista, kaiteiden pyyhintä, mattojen imurointi ja saniteettitilojen puhdistus – sekä paljon muuta! Emme mene sieltä, mistä aita on matalin, emmekä lakaise roskia maton alle – vaan imuroimme myös mattojen alta!

Kiinteistösiivous huolella ja ammattitaidolla

Miten laajasti haluat meidän siivoavan kiinteistössäsi? Ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojamme huolehtivat yleisten tilojen puhtaudesta yksityiskohtaisesti. Yleisten tilojen lisäksi voimme huolehtia tarvittaessa vaikkapa sekajäteastioiden, paperinkeräyslaatikoiden ja paperisilppurien tyhjennyksestä.

Siivouksen laajuus on aina sovitettavissa juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin. Kiinteistön siivous on aina yksilöllinen kokonaisuus, joka suunnitellaan toivomustesi ja täsmällisten työohjeidemme avulla ja sinun tehtäväksesi jää lopputuloksesta nauttiminen.

Julkisten tilojen siisteys kohottaa ilmettä ja ilahduttaa

Julkisten tilojen huolellinen siivous tekee työympäristöstä nautittavamman ja edustavamman. Asunto-osakeyhtiöissä huolellinen siivous kohottaa kiinteistön ilmettä ja huoneistot pysyvät siisteinä, kun porraskäytävä on siivottu huolellisesti. Kiinteistön siivouksesta hyötyvät siis kaikki.

Siivoamme kattavasti ja luotettavasti pitkällä kokemuksella eri toimialojen ja eri kokoluokan kiinteistöjä ja asunto-osakeyhtiöitä. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä siivoamme Tampereen seudulla laajalti. Meidän kanssamme asioiminen on helppoa, ystävällistä ja kustannustehokasta. Tilaa maksuton kartoitus ja ota yhteyttä jo tänään.

Kuukausihinta alk.

268 €

Yritysasiakkaita

> 150

Siivouslupaus

100%

Kiinteistösiivous kiinteään kuukausihintaan

Säännöllisen siivouksen hinnoittelu alkaa 268 eurosta (+ alv 24%), mikäli kyseessä on kerran viikossa siivottava pienehkö asuin- tai liikekiinteistö. Kiinteistösiivouksen hinnoittelussa voi tehdä edullisemman kiinteistön sijainti ja aikataulun joustavuus.

Siivouspalveluumme on mahdollisuus räätälöidä myös muita ja vaativampia kiinteistön puhtauteen liittyviä töitä, niistä sovimme yhdessä tarpeittenne mukaan.

Peruspakettimme käsittää kerran viikossa tehtävän viikkosiivouksen, johon sisältyvät työn lisäksi työvälineet ja valvonta. Pyyhimme hissit, nihkeäpyyhimme lattiat ja imuroimme irtomatot sekä poistamme tahrat ovilaseista. Erikseen hinnoittelemme lisätyöt, kuten saunatilojen ja harvemmin siivottavien varastokäytävien siivoamisen tai lattioiden vahauksen.

Ota meihin yhteyttä ja tulemme tekemään maksuttoman kartoituskäynnin. Saat juuri tarpeisiisi sopivan siivoustarjouksen – tai vaikka useammalla eri vaihtoehdolla. Jutellaan lisää!

Lue lisää kuinka onnistuimme porras- ja kiinteistösiivouksessa:

Ota yhteyttä

siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top