skip to Main Content
Laitossiivous Helsinki

Laitossiivous

Luottamusta ja ammattitaitoa

Laitossiivous on usein ympäristössä, joka vaatii erityistä huolellisuutta ja luottamusta, kuten esimerkiksi hoitolaitokset, piensairaalat ja klinikat. Jokainen yksityinen tai julkinen laitoskohde on yksilöllinen, ja siksi teemme laitoksiin aina yksilöllisen siivousohjelman asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Olemme vuosikymmenten aikana huomanneet, että laitossiivouksen laadun ratkaisevat laadun tasaisuus, siivoojien perehdyttäminen ja pysyvyys.

Yksilöllistä ja tehokasta laitossiivousta

Meille on kertynyt runsaasti kokemusta erilaisten laitosten, organisaatioiden ja instituutioiden siivoamisesta. Kun siivoamme kohteissa päivittäin, voimme tarjota lisäpalveluna esimerkiksi ruoanjakelun kustannustehokkaasti. Laitossiivoussopimus on yksilöllinen, toivomustenne ja täsmällisten työohjeiden mukaan laadittu kokonaisuus, joka antaa teille tilaa keskittyä olennaiseen – omaan työhönne. Siivous on vastaavasti meidän ammattimme.

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan laitoksia. Palvelumme kattaa vanhainkodit, hoivakodit, lastentarhat, päiväkodit, kuntosalit, palvelutalot, uima-altaat ja muut siivoukset. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi. Palvelumme on toimivaa, ystävällistä ja kustannustehokasta. Ota yhteyttä!

Siivous lyhyesti

  • Laitostilojen siivous säännöllisesti tai sovittaessa
  • Osaavat ja ammattitaitoiset siivoojat
  • Vaivaton ja helppo yhteistyö
  • Kuukausihinta siivoukselle
Luottamus

100%

Asiakkaat

> 150

Siivojia

49

Tilaa siivouskartoitus

Lähdetään yhdessä liikkeelle. Tutustu yritykseemme ja ota yhteyttä! Saat maksuttoman käynnin, jossa arvioimme siivoustarpeenne. Saat meiltä tarjouksen siivottavista tiloista ja tehtävistä töistä erittelyineen.

Ota yhteyttä

siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top