skip to Main Content
Peruspesut Helsinki

Peruspesut

Tilat kerralla huippukuntoon

Peruspesut, hoitokäsittelyt, vahaukset ja muut suursiivoukset meiltä ammattitaidolla! Tunnemme erikoissiivouksessa kohteen koon ja vaativuuden kuin omat taskumme. Peruspesutiimimme siivoaa tehokkaasti kaikki tilat pienistä toimistoista suuriin tehdashalleihin. Suoritamme peruspesut, lattiahoidot, vahaukset, yläpölyjen poistot ja muut siivoustyöt huolellisesti vuosikymmenien kokemuksella. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asioiden tekemisestä kerralla oikein.

Kustannustehokasta suursiivousta

Suunnittelemme lattioiden peruspesun ja hoitokäsittelyn yksilöllisesti tarpeidesi ja tilojen käytön mukaan. Kattavat ja yksityiskohtaiset työohjeet takaavat kokonaisuuden, joka antaa yrityksesi työntekijöille mahdollisuuden keskittyä siististi olennaiseen, eli omaan työhön. Lattiamateriaalit ovat viimeiset pari vuosikymmentä monipuolistuneet ja me seuraamme aikaamme. Jokainen lattia käsitellään ainoastaan valmistajan suosittelemalla siivousmenetelmällä.

Suoritamme peruspesuja ja lattioiden hoitokäsittelyitä monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan yrityksille ja kiinteistölle. Suursiivoamme lattiat, poistamme yläpölyt, desinfioimme saniteettitilat, vesi-imuroimme kokolattiat matot ja pyyhimme harvemmin siivottavat pinnat. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi.

Siivous pähkinänkuoressa

  • Lattioiden peruspesut ja hoitokäsittelyt sovitusti ja täsmällisesti
  • Työnsä osaavat ja ammattitaitoiset siivoojat
  • Kaikenkokoiset liiketilat, toimistot ja kiinteistöt pääkaupunkiseudulla
Pestyä neliötä

> 100000

Asiakkaat

> 150

Tyytyväisyystakuu

100%

Peruspesulla kuntoon

Siivotaan tilat kerralla kuntoon! Ota meihin yhteyttä ja saat maksuttoman käynnin, jossa arvioimme yrityksesi suursiivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta.

Ota yhteyttä

siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top