skip to Main Content
Porrassiivous Helsinki

Siivous Helsinki

Tasolaiset Oy siivoaa kaikissa kohteissa

Tasolaiset Oy on siivousalan yritys, jolla on vuosikymmenien kokemus yritys- ja kiinteistötilojen siivoamisesta Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat sekä säännöllistä siivousta että suursiivoukset moneen eri tarpeeseen. Tyhjennämme, puhdistamme, pyyhimme, imuroimme ja pesemme. Palvelemme yhteistyöllä ja vastuullisesti – vahvalla ammattitaidolla.

Sopimussiivoukset Helsingissä:

  • Toimistosiivous: Siivoamme toimistosi luotettavasti juuri haluamaasi aikaan: varhain aamulla, päivisin tai iltaisin. Tämä on eniten myyty palvelutuotteemme!
  • Liiketilasiivous: Meiltä saat kustannustehokasta siivousta, jotta asiakkaasi viihtyvät puhtaissa ja siisteissä tiloissasi.
  • Kiinteistösiivous: Siivoamme portaat, aulat, varastot ja taloyhtiöiden muut tilat vankalla kokemuksella.
  • Laitossiivous: Vanhainkotien, päiväkotien, kuntokeskuksien ja muiden palvelulaitosten siivouksen hoidamme ammattitaidolla ja luottamuksella.

Suursiivoukset juuri silloin kun tarve vaatii:

  • Ikkunanpesut: Pesemme kaiken kokoiset ikkunat ja tarvittaessa käytämme nosturia apuna.
  • Peruspesut: Pesemme ja hoitokäsittelemme erilaiset lattiapinnat, pesemme saniteettitilat, poistamme yläpölyt ja teemme muut suursiivoustyöt. Sovitaan juuri teille sopiva ajankohta!

Palvelemme kaikissa siivoustarpeissa Helsingissä

Tasolaiset Oy:n tarjoama siivous on juuri teidän tarpeittenne mukaan pohdittu, mitoitettu ja ajoitettu yksilöllinen kokonaisuus. Laadimme teille sopivat työohjeet ja kannamme vastuumme. Siivoussopimus on työkalu, joka antaa teidän keskittyä olennaiseen – omaan työhönne. Annamme kaikelle työllemme lupauksen, josta pidämme kiinni. Ota yhteyttä – sovitaan maksuton kartoituskäynti ja pohditaan tarpeenne tarkasti!

Kaipaatko myös kotisiivousta? Meillä on pitkä kokemus kotisiivouksesta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Siivoamme ammattitaidolla toistasataa kotia säännöllisesti ja hoidamme kaikki siivoustarpeesi, oli kyseessä sitten kotisiivous, muuttosiivous, remonttisiivous tai loppusiivous. Katso lisää ja ota yhteyttä: www.tasokoti.fi .

Ota yhteyttä

siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top