Tuotantotilasiivous Helsinki

Tuotantotilasiivous

Luottamusta, ammattitaitoa ja tehokkuutta

Siivoamme kattavasti ja ammattitaitoisesti tuotantotilat verstaista varastohalleihin ja raskaasta metalliteollisuudesta elektroniikkateollisuuden herkkiin ESD-tiloihin ja hygieniatiloihin. Kymmenien vuosien kokemuksella olemme oppineet tuntemaan tuotantotilojen siivouksessa eri alojen käytännöt ja turvallisuusohjeet. Tarvittaessa hankimme työssä tarvittavat erikoissuojaimet ja täydentävän koulutuksen.

Luotettavaa tuotanto- ja tehdastilojen siivousta

Siivoamme aina tuotannon ehdoilla siten, että siivouspalvelumme ei häiritse asiakasyrityksen tuottavuutta tai työskentelyä. Sovitamme tuotantotilasiivouksen yksilöllisesti tarpeisiisi ja laadimme henkilöstöllemme täsmälliset työohjeet, jotta tuotanto pysyy yllä koko ajan. Meiltä löytyy kokemusta hygieniatiloista, tehdastiloista ja varastoista. Tuotantotilasiivoussopimus on yksilöllinen, toivomustenne ja täsmällisten työohjeiden mukaan laadittu kokonaisuus, joka antaa teille tilaa keskittyä olennaiseen – omaan työhönne.

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan tuotantotiloja. Palvelumme käsittää tehdastilat, hallit, varastotilat, pukuhuoneet, hygieniatilat, toimistohuoneet ja erikoistilat. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi.

Lyhyesti palvelustamme

  • Tuotantotilojen siivous säännöllisesti tai sovittaessa
  • Koulutetut ja työnsä osaavat siivoojat
  • Selkeä ja vaivaton yhteistyö
  • Oikeat työvälineet ja ajoitus

ASIAKKAAT
>150

LUOTTAMUS
100%

SIIVOOJIA
49

Kokemusta tuotantotilojen siivouksesta

Lähdetään yhdessä liikkeelle! Ota meihin yhteyttä ja saat maksuttoman käynnin, jossa arvioimme yrityksesi siivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta.

Ota yhteyttä
siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myynti
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi