skip to Main Content
siivousyritys Helsinki

Tason huomaat jo kynnyksellä

Tasolaiset Oy on kotimainen siivousyritys. Perheyrityksellämme on perinteitä vuodesta 1974. Toimintamme on keskittynyt Helsingin ja Pirkanmaan seuduille. Siivoamme Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja sen lähikaupungeissa. Asiakkaamme ovat monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja yhteisöjä, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta. Tutustu etuihin asiakkaillemme.

  • Kotimainen siivousyritys
  • Perinteitä vuodesta 1974
  • Henkilöstöä noin 75
  • Toiminta-alueena Uusimaa ja Pirkanmaa

Monipuolinen siivousliike

Asiakassuhteemme vaihtelevat päivittäisestä sopimussiivouksesta aina vuosittaisiin erikoissiivouspalveluihin. Lisäksi hoidamme siivoojan lomasijaisuudet sekä siivousalueiden ja -työvoiman ulkoistamiset. Liikevaihdostamme 75 % muodostuu sopimussiivouspalveluista, 20 % erikoissiivouspalveluista sekä 5 % toimitila- ja vuokrauspalveluista. Kaksi kolmasosaa asiakkaidemme on toimistotiloja ja loput muita korkeaa siivousalan ammattitaitoa vaativia tiloja.

Yrityssiivous sinua kuunnellen

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua, emme valmista pakettiratkaisua. Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi, ja muokkaamme palvelumme juuri sinulle parhaalla tavalla. Kun käytät palveluitamme, saat itsellesi lisää aikaa. Jätä siivous meidän huoleksemme, ja keskity henkilökuntasi kanssa omaan työhösi. Taloudellinen ja tehokas toimintamme takaa sinulle paitsi helppoutta, myös joustavan yhteistyökumppanin. Meihin voit luottaa. Niin ovat tehneet sadat asiakkaat jo yli 40 vuoden ajan.

Ammattitaidosta ylpeä

Pitkän kokemuksemme ansiosta sinulla on käytössäsi iso joukko siivousalan ammattilaisia. Tunnemme alan vaatimukset ja tuotteet seuraamalla aikaamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja koulutamme henkilökuntaamme alan uusien muutosten ja asiakkailta saadun palautteen mukaisesti. Vireä ja energinen henkilökuntamme on voimavara, jota johdamme jämäkästi ja palkitsemme hyvästä työstä. Näin työntekijät viihtyvät sekä meillä että teillä, ja tuloksena on laadukasta jälkeä. Työntekijöidemme pieni vaihtuvuus ja pitkät työsuhteet kertovat siitä, että meillä on hyvä olla töissä.

Kotisiivous

Yrityssiivouksen lisäksi suoritamme kotisiivousta luotettavasti ja kokemuksella. Mikäli etsit helpotusta kodin arkeen, niin käy tutustumassa tarjontaamme www.tasokoti.fi.

Yrityssiivouksen ammattilainen

>> Oletko jo asiakkaamme? Anna asiakaspalautetta palvelustamme!

Back To Top