skip to Main Content
toimiston siivous edut

Edut asiakkaillemme

Minkä lupaamme, sen myös pidämme. Toimintamme ratkaisevia mittareita ovat laadun tasaisuus ja jatkuvasti parempi asiakaskokemus. Niiden mittaaminen ja seuranta ovat kehittyneet vuosikymmenien kokemuksemme myötä. Laatujärjestelmämme ottaa huomioon kaikki siivouspalveluiden osatekijät. Näistä osa-alueista asiakastyytyväisyys sijoittuu keskelle. Antamasi palaute ohjaa suoraan meidän toimintojamme. Sinun hyväksesi.

Tyytyväisyystakuu

Annamme aina työllemme tyytyväisyystakuun. Kaikki vuosisopimukset saavat yhden kuukauden koeajan ilman sitoutumista. Voit kokeilla palvelua ilman pelkoa, että laatu ei olekaan sitä mitä on sovittu. Luotamme vuosien ammattitaitoomme, aivan kuten asiakkaammekin.

Harkitsemassa siivousyritystä?

Oletko alkava yrittäjä ja harkitset siivousliikkeen valintaa? Tutustu blogiimme, jossa muutamia vinkkejä siihen milloin voisi olla oikea aika. Ehkä taidat olla jo valmiiksi oikean siivousyrityksen verkkosivuilla?

”Suursiivoustekijät ovat ammattitaitoisia ja luotettavia. Lisäksi siivouslomittajia on saatu pienelläkin varoitusajalla”

– Henry Aalto, Kalliolan setlementti

”Tasolaisilla on reipas työympäristö ja tekemisen meininki. Asiakaskohteita ja eri työtehtäviä on monipuolisesti ympäri pääkaupunkiseutua.”

– Risto Inberg, erikoissiivooja

”Tasolaisten työnlaatu asunto-osakeyhtiössämme on ollut laadukasta. Työt on tehty sovitusti ja aikatauluja noudattaen.”

– Mikko Uusikylä, Asunto-osakeyhtiö Munkkivuori

”Asiat hoituvat joustavasti ja kaikki tarvittava korjataan aina heti.”

– Hanna Kuosmanen, Cafe Viola

Back To Top