skip to Main Content

Yrityssiivous Espoo

Kustannustehokasta siivousta ammattitaidolla

Etsimässä yrityssiivousta Espooseen? Kyllä, me palvelemme alueella kaiken kokoisille toimistoille, liiketiloille, rapuille ja teollisuudelle. Meille on tärkeää, että sinä saat toimitilallesi ammattimaista siivousta, jotta liiketoimintaa pyörii ja henkilökunta viihtyy tuottavassa työssä. Jätä siivous meille ja keskity omaa liiketoimintaasi. Meidän tehtävämme on taata kaikille puhdas työpäivä.

Siivoamme yrityksiä Espoossa

Hoidamme yrityksenne ylläpitosiivoukset haluamallanne viikko-ohjelmalla. Samaten meiltä voit tilata ikkunoiden pesut, lattioiden peruspesut ja vahaukset sekä muut vaativat suursiivoustyöt.

Siivoamme Espoossa toimistoja, taloyhtiöitä ja kiinteistöjä sekä kauppoja sekä teollisuutta. Asiakaskohteiden siivouspalvelu tapahtuu pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta osan puhtaudenpito hoituu iltaisin ja viikonloppuisin. Kokoluokalla ei merkitystä, vaan kohteita löytyy kerran viikossa toimistoista aina useamman siivoojan käsittäviin tuotantotiloihin. Palvelemme kaikki yhtä suurella ammattitaidolla ja laatuvaatimuksella.

Yhteistyössä palvelutarpeet kartoittaen

Teemme yhteistyössä kanssasi kattavan toimitilojen palvelukartoituksen. Sen avulla voimme tarjota juuri oikeaa siivouspalvelua, oikealla tiheydellä. Samalla saat myös tietoa miten siivouksenne hoidetaan eri turvallisuusnäkökannat huomioonottaen ja kuinka me toimimme päivittäisessä kanssakäymisessä. Tavoitteena on löytää sellainen siivousohjelma, joka sopii sekä laadun että kustannusten puolesta.

Palvelumme tilaamalla saatte

  • Asiantuntevan kartoituksen tarpeestanne
  • Kustannustehokkaan tarjouksen
  • Koulutetut ja motivoituneet työntekijät
  • Siivouksen halutessanne nopealla aikataululla
  • Säännöllisen yhteydenpidon ja valvonnan
  • Asiakastyytyväisyyden seurannan

Ota yhteyttä nyt! Kartoitetaan yhdessä siivoustarpeenne.

Tasolaiset Oy

  • Perinteitä vuodesta 1974
  • Toiminta-alueena Uusimaa ja Pirkanmaa
  • Siivoojia 75
  • Toimitilat, kiinteistöt, tuotanto

Miten yrityssiivoukset onnistuvat?

Kaiken takana on luottamus. Haluamme luoda pitkäaikaissen kumppanuuden, jossa sinä voit antaa siivousasiat yhden yrityksen hoidettavaksi. Meidän tehtävämme on huolehtia, että meidän päivittäinen toimintamme täyttää luottamuksesi. Haluamme, että siivousasioiden hoito on sinulle helppoa ja vaivatonta.

Lue kirjoituksia meistä

Espoon myyntipalvelu

siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

siivousmyynti
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top