skip to Main Content
Kaksi siivoojaa, jolla vasemmalla on siivousvarsi ja oikealla siivouskone

Yritysiivous Tampere

Hoidamme siivoukset yrityksissä ja kiinteistöissä

Tarjoamme yrityssiivousta Tampereella ja lähikunnissa laadulla ja ammattitaidoilla. Meiltä saat laadukkaat puhtaanapito- ja siivouspalvelut yrityksille ja kiinteistöille. Tasolaiset Tampere Oy on itsenäinen yritys osana Tasolaiset-konsernia. Työllistämme paikallisesti 19 henkilöä, ja asiakkaina löytyy kaiken kokoisia yrityksiä, yhteisöjä ja taloyhtiöitä.

Meillä jokainen asiakas on yhtä arvokas kokoon tai siivouskertoihin katsomatta. Siivousvälineemme ovat nykyaikaiset ja käytössämme on kotimaiset siivousaineet. Pidämme henkilöstömme ammattitaidon yllä ajankohtaisilla koulutuksilla. Tavoitteemme on pitkät ja sujuvat yhteistyöt niin asiakkaan kuin työntekijän kanssa.

Pirkanmaan paikallinen palvelu – yrityssiivousta Tampereella

Tampereella yrityssiivousta valitsemalla saatte:

  • Paikallista palvelua
  • Yhteydenotto meihin on helppoa ja vaivatonta, meidät tavoittaa
  • Pidämme lupauksemme
  • Nykypäiväiset siivousvälineet ja menetelmät
  • Vakituisen siivoojan
  • Puhtaat toimitilat

Palvelemme asiakaslähtöisesti, kuuntelemalla ja huomioimalla erikoistoiveet sekä tarpeet, jotka otamme huomioon siivoussuunnitelmassa. Tarjoamme tarvittavat suursiivoukset. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia mitä tulisi milloinkin tehdä. Me huolehdimme siitä teidän puolesta ja otamme yhteyttä hyvissä ajoin asian tiimoilta.

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, ammattitaidolla ja energialla. Reagoimme asiakkaiden tarpeisiin nopealla aikataululla. Hanki siivouspalvelut Tampereen seudun toimijalta! Palvelualueemme Pirkanmaalla kattaa Tampereen, Ylöjärven, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän, Kangasalan ja Akaan.

Yrityssiivousta Tampereella monipuolisesti

Tasolaiset Tampere Oy hoitaa yrityksessänne ja taloyhtiössänne

  1. Ylläpitosiivoukset
  2. Ikkunanpesut
  3. Vahanpoistot ja vahaukset
  4. Muut harvemmin tehtävät siivoukset

Kauttamme hoituu vaivattomasti myös saniteettitarvikkeet, kahvitarjoiluun liittyvät tuotteet ja pienet toimistotarvikkeet. Asiakaskuntamme koostuu eri alan toimistoista, tuotannoista, myymälöistä ja taloyhtiöistä. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa siivoukseen liittyvissä tarpeissa. Ota yhteyttä! Räätälöidään juuri teille sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top