skip to Main Content
yrityssiivous vantaa

Yrityssiivous Vantaa

Kaikki tarvitsemasi siivouspalvelut

Me haluamme tehdä työpäivistäsi entistä paremman. Palvelemme yrityssiivousasioissa Vantaalla ja ympäri pääkaupunkiseutua kustannustehokkaasti ja laatutietoisesti. Olemme siivonneet suomalaisten yritysten tiloja vuodesta 1974 lähtien. Olemme pitäneet palvelulupauksistamme kiinni jo viidenkymmenen vuoden ajan.

Laajat siivouspalvelut Vantaalla

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia siivouspalveluita sinun päivittäisesi työtäsi helpottamaan. Meiltä saat yrityksellisi säännöllisiä päivittäissiivousta, viikkosiivousta ja erikoissiivouspalveluita. Tuotamme siivousta niin pieniin kiinteistöihin, suurin tuotantohalleihin ja kaikkea siltä väliltä . Ota yhteyttä myyntipalveluumme!

Hyvin siivottu ja viihtyisiä toimisto lisää työntekijöiden tehokkuutta ja työhyvinvointia. Autamme mielellämme oikean siivoustarpeen kartoittamisessa ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen. Olemme omalle alueelle keskittyvä tehokas, mutta ystävällinen palveluntuottaja.

Mitä asiakkaamme kertovat?

Meiltä löytyy runsaasti asiakkuuksia Vantaalla toimistosiivouksessa, liiketilasiivouksessa, porrassiivouksessa sekä teollisuus- ja tuotantotilasiivouksessa. Mainitse alueesi elinkeino – me todennäköisesti jo siivoamme kyseisen alan yrityksessä. Asiakkaan koolla ei ole merkitystä. Meiltä löytyy kohteita kerran viikossa siivottavista pientoimistoista aina suuriin, useamman kokopäiväisen siivoojan vaativiin työkohteisiin. Teemme työmme koko sydämellä ja suurella ammattitaidolla.

Hoidamme Vantaan yrityssiivoukset omalla työvoimallamme. Emme käytä alihankkijoita kuin ainoastaan poikkeustapauksissa. Oletko kiinnostunut  kuulemaan kokemuksista asiakkailtamme? Lue blogejamme:

Sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä

Olemme kotimainen, perheomisteinen siivouspalveluiden tuottaja. Sitoudumme pitkiin asiakassuhteisiin ja jatkuvaan laadun kehittämiseen. Käytössämme ovat tehokkaat työvälineet, koulutetut siivojat ja joustavat toimintatavat. Me vastaamme, että simun työpäiväsi alkaa puhtaalta pöydältä ja voit huoleti keskittyä omaan työhösi. Pyydä tarjous!

Lyhyesti

  • Perinteitä vuodesta 1974
  • Henkilökuntaa 75
  • Toiminta-alueena Uusimaa ja Pirkanmaa
  • Toimistot, kiinteistöt, logistiikka, liiketilat
Vantaan yrityssiivousta

Vantaan siivousmyynti

siivous palvelupäällikkö

Pirjo Turunen

myyntipalvelu
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top